בעיות בדיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/06/2001 | 09:43 | מאת: חגית

שלום. אני גננת. הייתי מעוניינת להתייעץ בקשר לילדה הנמצאת אצלי בגן, אשר לדעתי ההורים מתכחשים לבעיה הקיימת אצלה. אינני רוצה לפרט בפורום הזה, כדי למנוע אי נעימויות וחוסר אטיקה. כיצד אוכל ליצור קשר בדרך אחרת?

06/06/2001 | 07:15 | מאת: פרידה קורנברוט

"תקליקי" על המקום באו מופיע שמי(עם הצבע האדם), ויפתח חלון הכולל את מספר הטלפון שלי. תוכלי גם להתיעץ עם השרות הפסיכולוגי חינוכי של העיריה באו את עובדת, בדרך כלל יש שם קלינאי תקשורת המועסקים דרך שרותי החינוך ומורשים לעשות תצפית וליעץ לגננות במערכת החינוך.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה