פורום מקצועי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

20/05/2001 | 21:04 | מאת: מאיה

האם יש פורום ישראלי של קלינאיות תקשורת, שבו ניתן לדון בשאלות מקצועיות ואחרות? אם אין, אשמח לקבל הפניה לאתר מוצלח באנגלית.

מאיה, כמה שמחתי לקרוא את פניתך! אגודת קלינאי התקשורת עומדת להוציא אתר לאויר הוירואלי, הכל כמעת מוכן וזה עניין של כמה שבועות. האם את חברה באגודת קלינאי התקשורת? יש כמה קבוצות עבודה אשר נפגשות ונמצאות בקשר, בנושאים שונים. אשמח לשמוע ממך ישירות, תוכלי לפנות אלי דרך האגודה: 9217815-03. ואשמח לעתכן אותך על הנעשה. יש חנו גם עתון תלת חודשי עם חדשות ומידע לקלינאים, חבריה אגודה. ישנם אתרים בחול, הבולת מבינהם: www.asha.com להשתמע!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה