דיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/05/2001 | 23:59 | מאת: נדין

שלום, אחי בן 17.5 ולפעמים הוא מגמגם , כשהוא רוצה להסביר משהוא מדבר מהר ומתרגש "נתקעת" לו המילה, הדבר מפריע לו מאוד, ולא פעם הוא מבקש שניקח או למקום שמטפלים בהפרעה זאת רציתי בבקשה לדעת איפה מטפלים בבעיה כזאת ואם לא מאוחר בגיל כזה, רצוי לציין כי לדעתנו הדבר פוגם בבטחונו העצמי ומונע ממנו "להתחיל" עם בנות כי הוא פוחד שהוא יגמגם מתוך התרגשות. אודה לתשובתכם.

לקבל טיפול על ידי קלינאי תקשורת, במסגרת קופ"ח או פרטית. פנה לשרותי הביטוח הרפואי בו הינכם מבוטחים וקבל הפניה מהרואפ המטפל, לשם כיסי ההוצאות הכספיות הכרוכות הטיפול, ואשר כלולים בסל השרותים. ישנו אתר של עזרה עצמית לאנשים המגמגמים www.ambi.co.il דיל 17 אינו מאוחר . במידה ואחיך מעוניין כעת בטיפול. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה