שתל שבלול-המשך

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

13/02/2005 | 16:31 | מאת: רוני

שלום רב שכחתי לשאול- בדרך כלל בילדים עם ירידה תחושתית-עצבית האם מה שפגוע אצלם הוא בעיקר תאי השיער(תחושתי)או גם פגועים אצלם סיבי העצב שמחוברים לאותם תאי שיער(תחושתי-עצבי). תודה רבה מראש

המידע לגבי המיקום המדוייק מתקבל מהבדיקות התפקודיות, אי אפשר להבדיל בין המיקום של החיבור למילימטר ממנו. לשאלות יותר ספציפיות רצוי לפנות לאתר ספציפי, כי אני לא מומחית בשתל, והשאלות שלך מזמינות תשובה פיזיולוגית יותר. פנה לאתר של ביה"ח הדסה, תל השומר או בני ציון.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה