לשון קשורה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

06/02/2005 | 10:48 | מאת: גל

שלום רב, לבני בן השנה וחודשיים לשון קשורה. עד כה הדבר אינו מפריע לו והוא מדבר יפה. הוא זומן לעשיית ניתוח אך מאחר ומדובר בהרדמה כללית נמנענו מעשייתו. עד כמה הדבר עלול להשפיע בעתיד על דיבורו? האם יש לכך השלכות נוספות? ראיתי תשובתך לשאלה דומה בה המלצת על מעקב. אודה לך באם תוכלי להפנותי לאיש/ת מקצוע באיזור ר"ג. בתודה מראש גל

06/02/2005 | 11:20 | מאת: רונה

אני אומנם לא רופאה אך לאחיין שלי היה וההמלצה היתה שאם הוא מדבר יפה אז לא לגעת.

אשמח לקבל אותכם אצלי, ובאותה הזדמנות להפנותכם לרופא שיבצע את ההליך, ללא הרדמה ובישיבה על כסא הרופא. טל: 052-2555468

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה