הפרעה בתיקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/01/2005 | 12:48 | מאת: טלי

שלום רב, ברצוני לשאול האם ניתן לטפל בעזרת חיות בהפרעה בתיקשורת לילד בן -3,ואם כן היכן באיזור חיפה? בטלויזיה לפני כשנתיים ראיתי תוכנית אם אני לא טועה - טיפול באמצאות חתולים מגזע - רגדול- האם טיפול זה יעיל? הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת בנושא ואיפה מטפלים בשיטה כזאת בארץ. תודה טלי.

לא ידוע לי על טיפול בהפרעות בתקשורת בעמצאות חיות. תחשבי רגע, אם מדובר על תקשורת בכלל או על תקשורת מילולית? שהרי בני אדם מתקשרים מילולים ולא חיות! אם מדובר על ילד בן שלוש, בשלב הקדם מילי או אם בעית תקשורת ראשונית, כמו באוטיזם, אז אולי יש מקום להעזר בחיות, אבל במטרה לקדם את התקשורת האנושית, מילולית

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה