ירידה בלימודים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

06/01/2005 | 07:50 | מאת: אליזבט

בתי בכיתה ד וכל שנה מצבה מחמיר. היא לא מרוכזת בשיעורים. לא מספיקה לכתוב את כל מה שהמורה מכתיבה בלוח. יוצאת ונכנסת לכיתה באמצע השיעור. עסוקה רק במי תהיה חברה שלה ולא מקשיבה למהלך השיעור. יש גם ירידה בהתנהגות החברתית והיא מנודה מהחברה. היא מגיעה הביתה עצבנית ולהכין אתה שיעורים זה סיוט. לשבת שעות עד שהיא מסימת. קמה וזזה מהכסא כל הזמן, לא מרוכזת צועקת המון. לבד היא אף פעם לא מכינה שיעורים. רק עם אחותה או האבא. המורות לא מגלות ממש התחשבות ולא מקפידות לבדוק לה מחברות. הילדה פשוט מתדרדרת. מה עושים? אמא מודאגת

זה איננו תחום ההתמחות שלי, אבל, אני יכולה להמליץ לך, בחום, שתפני ליועצת או פסיכולוגית בבה"ס ותדרשי מהן לבדוק את הילדה, האם יש לה לקוי למידה.. ולכן, ככל שהלימודים נעשים קשים, כך גם מצבה מתדרדר... וכן, האם יש לה בעיות רגשיות, שיכולות להשפיעה על תפקודה בחברה ובכיתה. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה