CONCERTA

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/12/2004 | 18:05 | מאת: ליאורה

בני בן ה10 סובל מחוסר קשב וריכוז. ניגשנו לנוירולוג ילדים עם איבחון "טובה" ולאחר בדיקה של הנוירולוג הוא המליץ על CONCERTA במשך שבועיים 16 מ"ג ולאחר שבועיים 36 מ"ג במשך חמישה ימים בשבוע. שאלתי היא האם התרופה ממכרת? האם יהיה אפשר להיגמל ממנה בעתיד? ובמה התרופה משפיעה? האם היא משפיעה גופנית ונפשית? תודה ליאורה

אנא, פנה לפורום רפואת ילדים או נאורולוג ילדים. קלינאי תקשורת אינם מוסמכים להשיב לשאלות בעניין תרופות.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה