adhd -בתי ספר מיוחדים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

19/11/2004 | 00:05 | מאת: דני

למישהו יש מושג היכן יש בתי ספר מיוחדים לידי adad במגזר הדתי החל מכיתה ז

פנה למינהל החינוך באיזור מגוריך. בעקרון, במגזר הדתי, ביה"ס העצמאיים אין שרותים לטיםול בילדים עם קשיי קשב וריכוז. אפשר גם לפנות ישירות למשרד החינוך ולשאו שם! בהצלחה

04/12/2004 | 21:26 | מאת: חנה

ישנם שני ישיבות של "בני חייל" לילדים עם ADHD , אחד בירושלים ואחד בשומרון. זה עוזר רק מכיתה ז. כאן בבית שמש , פתחנו בית ספר ייחודי פרטי לילדים שהמסגרת הרגילה לא מטיבה להם.לפרטים, אפשר לפנות אלי בטלפון 054-6258856

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה