מי שמע על "קונסרטה" התרופה החדשה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/11/2004 | 13:11 | מאת: שלמה

אני אב לילד עם הפרעת קשב וריכוז שלא נתן לילד ריטאלין בגלל תופעות הלוואי קראתי על הקונסרטה ורציתי לדעת יותר

18/11/2004 | 23:52 | מאת: עמי

גם לקונצרטה יש תופעות לואי-אבל היא יותר יעילה ועוזרת מהריטלין-כדאי שתפנה לאיש מומחה רפואית בעניין זהץ

23/11/2004 | 21:55 | מאת: יפה

אני לא שמעתי על התרופה החדשה הזו אך שמעתי על מוצרים הרבה יותר יעילים (יש לי עדויות מאנשים שהשתמשו ועדיין משתמשים). המוצרים הם חיצוניים, לא לבליעה בכלל, והשימוש בהם מביא לתוצאות מדהימות. שלמה, אני לא מעוניינת לפרסם בפורום זה, אך אם אתה רוצה לשמוע פרטים יותר מדויקים, תוכל ליצור איתי קשר דרך המייל הנ"ל

28/10/2005 | 12:15 | מאת: רותי

הבן שלי בן 9 כבר שנתיים הוא ריטלין וכול חודש ירד במשקל באופן דרסטי וחוסר תאבון מאז שאתחלתי בקונסרטה הילד מאוזן

28/10/2005 | 12:15 | מאת: רותי

הבן שלי בן 9 כבר שנתיים הוא ריטלין וכול חודש ירד במשקל באופן דרסטי וחוסר תאבון מאז שאתחלתי בקונסרטה הילד מאוזן

28/10/2005 | 12:15 | מאת: רותי

הבן שלי בן 9 כבר שנתיים הוא ריטלין וכול חודש ירד במשקל באופן דרסטי וחוסר תאבון מאז שאתחלתי בקונסרטה הילד מאוזן

28/10/2005 | 12:16 | מאת: רותי

הבן שלי בן 9 כבר שנתיים הוא ריטלין וכול חודש ירד במשקל באופן דרסטי וחוסר תאבון מאז שאתחלתי בקונסרטה הילד מאוזן

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה