פורום בנושא גמגום.

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/05/2001 | 20:38 | מאת: עוזי

חסר לי קיומו של פורום ישראלי לאנשים שמגמגמים. יהיה נהדר אם נוכל לשתף זה את זו במה שעובר עלינו, במידע על שיטות טיפול , ובכלל - נרגיש פחות לבד. להקים פורום לא נראה לי עיניין מסובך במיוחד... מה דעתכם?

03/05/2001 | 07:04 | מאת: אלי

רעיון נהדר אשמח אם עוד אנשים יצטרפו לרעיון

03/05/2001 | 15:44 | מאת: עוזי

היי אלי, מה האי מייל שלך? אני חושב שכדאי שנעשה רשימת דואר אלקטרוני כדי שנוכל לשמור על קשר. אפשר ליצור איתי קשר ב: [email protected]

04/05/2001 | 06:44 | מאת: פרידה קורנברוט

לידיעת עוזי, אלי וכל המתעניין ישנו פורום כזה, וגם קבוצה לעזרה עצמית המנוהלת על ידי אנשים הסובלים מגימגום, ניתן ליצור איתם קשר דרך אתר הבית של האירגון: www.ambi.co.il בהצלחה!

04/05/2001 | 12:21 | מאת: עוזי

יש להם אתר, אבל לא קבוצת תמיכה באינטרנט.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה