טיפול בגמגום בעזרת בעלי חיים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

13/10/2004 | 23:38 | מאת: שלומי

מטפל מוסמך בעזרת בעלי-חיים.לאחר השתלמות בחוג לפסיכוטרפיה באוניברסיטת ת"א. ניסיון רב בטיפול בילדים ונוער . מטפל בהפרעות התנהגותיות וגמגום . טיפולים פרטניים או בקבוצות נערכים בסביבה טיפולית תומכת בחיק הטבע. שלומי 054-5262255

טיפול בגימגום נעשה לרוב בדיבור - בכל מיני גישות טיפוליות ולאחר איבחון. לא יתכן ששיטת טיפול תתאים לכל פונה. זהירות. עבודה עם בעלי חיים יכולה להיות מתאימה לחלק מהאנשים אבל לא בצורה כו כוללנית. אם כל הכבוד לפונה.... השתלמות בפסיכותרפיה אינה מכשירה לטיפול בגימגום אשר הינה תופעה של דיבור ועןד הרבה הבטים תפקודיים נוספים!!!!!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה