קלינאי תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/10/2004 | 17:13 | מאת: הניה

שלום רב האם אפשר להמליץ לי על קלינאי תקשורת בחיפה/קריות לילדב בת3 בברכה

06/10/2004 | 19:51 | מאת: :)

מכון "הדים" שבמרפאת זבולון בקרית ביאליק..

13/10/2004 | 11:11 | מאת: ד"ר עופר אמיר

אני מציע לך להשמר מהמלצות עלומות, מאנשים שאינך מכירה. כדי לתת לך המלצה, יש לדעת מה הבעיה של ביתך ואז לבחור קלינאי/ת תקשורת העוסק/ת בתחום ספציפי זה. אני מציע לך לפנות לארגון קלינאי התקשורת הישראלי ולבקש שמות של מספר מטפלים באזור מגורייך העוסקים בתחום שבו את זקוקה לטיפול. הטלפון של האגודה הוא: 03-9217815 בהצלחה

23/10/2004 | 17:58 | מאת: שי

האם אפשר להמליץ לי על קלינאי תקשורת באיזור קרית אונו והמרכז לילד בן 3 בברכה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה