תעזרו לי רק להסביר את עצמי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

31/08/2004 | 13:25 | מאת: מיכל

יש לי בעיה שאני רוצה להסביר משהו ואני צריכה רק שתעזור לי לנסח אותה . אנסה לתאר אותה. הבעיה היא שכל דבר עם משמעות גורלית כזו אני דוחה וצריכה זמן להתכונן . למשל אם צריך לערער בבתי משפט או לבקש תביעה כדי לעמוד על הזכויות שלי אז אני דומה וזה נמשך שנים על גבי שנים שאני בכלל לא תובעת ולא מערערת. ואם צריך לשלוח מכתב לחברה שלי אין לי בעיה אבל אם אני צריכה לשלוח מכתב לדבר גורלי כמו תלונות הציבור או למבקר המדינה אז אני לא מסוגלת אני פוחדת שבפניה הראשונה שלי אשכח לציין כמה פרטים ואחר כך בשלבים מאוחרים יותר אגיד אותם ואז יגידו עלי שאני שקרנית וממציאה . הבעיה הזאת היא לא בענין ספציפי אלא בכל תחום ובכל מסגרת בחיים שלי והבעיה הזאת רק גוברת . בבקשה מה שאני מבקשת זה רק לכתוב את הדברים האלה בצורה שאנשים פשוטים יבינו אותי . כי אתה בטוח הבנת . לאחרים אני צריכה להסביר והם לא מבינים את הכוונה שלי. בבקשה תעזור לי במילים לכתוב מה קורה לי.

31/08/2004 | 14:41 | מאת: ד"ר עופר אמיר

כפי שאת בודאי יודעת, השאלה אינה מופנית למקום הנכון. שאלה זו צריכה להיות מופנית לפורום בתחום הפסיכולוגיה - ומכיוון שראיתי שכבר עשית זאת, כלומר הצגת את השאלה בכל הפורומים האפשריים בתחום הפסיכולוגיה - אני מקוה שקיבלת את המענה לו חיכית. כל טוב...

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה