קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/08/2004 | 10:39 | מאת: רינה

אני בת 32, סובלת מבעיות קשב וריכוז, זיכרון לטווח קצר לקוי, השמיעה שלי לא ממוקדת, איך אני משפרת בעיות אלו, חשוב לי לציין שהבעיות הנ"ל מפריעות לי לתפקוד יום יומי נורמלי ובעיקר בלימודים ובעובדה.

מעט מדי ידוע על הפראקטיביות במבוגרים, ידוע שתכונה זו נמשכת לארך החיים ולא "גדלים ממנה", יחד עם זאת אנשים לומדים לחיות איתה ולארגן את עצמם על ידי התנהגויותועיסוקים שמתאימים להם. אני ממליצה לך לבדוק את עצמך ואת הפעילויות הספציפיות שאת מתקשה בהם, תנסי למצוא להם פתרונות אופרטיביים (לרשום, לבנות לוח זמנים, לארגן את זמנך, להשתתף בפעילויות להורדת מרץ וכו') תוכלי גם לפנות לפסיכולוג שיתן לך כלים ועזרה בבעיות ספציפיות ואף לשקול טיפול תרופתי מידיי רופא פסיכיאטר, לשיקולך

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה