PDD NOS

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

07/08/2004 | 23:33 | מאת: טובי

לאחר אבחון של נאורולוגית,פסיכולוגית וקלינאית בני (בן שנתיים) אובחן PDD NOS. קראתי חומר בנושא שמדגיש כי קיימות שיטות התערבות( DIR )וכו... שיכולות לשפר את המצב באופן דרמטי. הצלחת העבודה תלויה גם ברמת הילד כעת. כיצד והיכן אוכל לקבל איבחון שיאבחן את רמתו האינטליגנטית, והביצועית בכל התחומים המוגדרים כאבני יסוד להתפתחות (עיבוד שמיעתי, חזותי, רגשי וכו)

אם הילד עבר איבחון במכון להתפתחות הילד? יש מסגרות מיוחדות לידים שאובחונו עם PDD וכדאי לבקש את ההפניה למסגרות אלו. ישנו גם אירגון של הורים לעניין זה, לצערי אינני זוכרת את האתר שלהם, שאלי את הפסיכוללוג או חפשי לפי איזור המגורים שלך. אם תתני לי איזור מגורים, אוכל לחפש בשבילך את המקור למידע.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה