קלינאית תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

30/07/2004 | 17:31 | מאת: אביתר מיכאליס

בספטמבר מתפנה משרה (יומיים בשבוע) לקלינאית תקשורת "בבית הרך" - מרכז טיפולי רב תחומי לילדים ונוער בקבוץ דליה.למעונינים/מעונינות ניתן להתקשר טלפונית ל-: 04-9897504; 054-6747395 לדרי או לאביתר

זה מקום לקבלת יעוץ ולא לקלינאי תקשור שמחפשים עבודה פנה לאגודת קלינאי התקשורת ופרסם הצעת עבודה לקהל היייחודי של קלינאי תקשורת 03-9217815

28/10/2004 | 12:14 | מאת: יפית

שלום. יש לי בן גילו 10.5 והוא לוקח רייטלין 10 ס.ר אומנם עוזר לו בלימודים בבעית קשב וריכוז אך מכייון שקראתי כתבות שליליות על הרייטלין הנני לא שקטה ומודאגת מהשלכות עתידיות לגביי בריאותו והיתמכרותו לסם זה. האים זה אכן ממכר? האים זה עלול לפגוע בבריאותו? והאים זה עלול לגרום לו לתלות בסם זה? בתודה יפית...

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה