דחוף - מחפשים קלינאית מעולה באיזור המרכז וגן טיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/07/2004 | 23:13 | מאת: ר.

אני אמא לילד בן 3 שאובחן כלקוי תקשורת בנוסף יש לו אובססיות לגלגלים ולמסלולי הליכה קבועים וכן הפרעות אכילה קשות מאוד מגיל שנה(בררנות יתר) הוא בעל אינטילגנציה גבוהה ויכולות גבוהות הומלץ לנו להעבירו לגן איבחוני (טיפולי) ולטפל בו באינטנסיביות אצל קלינאית תקשורת. אנו חוששים מאוד להעבירו לגן מיוחד ביחוד מכיוון שבזמן האחרון הוא "נפתח" בגן ומחקה את הילדים. אנו חוששים שהוא יחקה ילדים בעלי מוגבלויות ובמקום להתקדם הוא יסוג מבחינה חברתית לאחור. אנו מתגוררים בבת-ים אודה מאוד לכל מי שיתן לנו מידע לגבי קלינאית תקשורת מעולה באיזור המרכז שיכולה לטפל בו מיידית וכן כל מידע לגבי גנים טיפוליים (אבחוניים) בראשל"צ ובאיזור המרכז

בעניין הקלינאי עייני באתר קלינאי התקשורת, תחת הכותרת, למי לפנות www.ishla.org.il בעניין הגנים פני למנהל החינוכי של העירייה ובקשי מהם לבקר בגנים המיוחדים כדי להתרשם מהעבודה הנעשת שם ומהילדים האחרים בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה