צרידות כתוצאה מסטרואידים בשאיפה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

21/07/2004 | 21:24 | מאת: א

אני סובל מאסטמה ולוקח סטרואידים בשאיפה דרך הפה אשר גורמים לי לצרידות. אני גם זמר וזה לא מאפשר לי לשיר. רציתי לדעת אם יש איזה פתרון לדבר הזה שיגרום לי להתגבר על הצרידות. תודה.

סטרוידים בשאיפה יגרמו ליובש של הריריות ולכן הצרידות! רצוי לשמור על מאזן של נוזלים בגוף כדי לאזן את התופעה המשנית של בעיית קול. האם הייתה בטיפול קול או נבדקת על ידי רופא אאג'? יכול להיות שיש לך בעיה נוספת, לא קשורה לטיפול התרופתי באופן ישיר? פתרון משולב בין הטיפול התרופתי לטיפול התפקודי!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה