מאמר בנושא אוטיזם- RDI

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/07/2004 | 09:08 | מאת: יעל

קראתי את המאמר שפרסמתם. אינני מכירה את השיטה ואינני יודעת כמה זמן היא קיימת וכמה הוכחות להצלחה יש לה אולם חשוב מאוד לדעתי במסגרת זו לפרסם מאמר על שיטת הABA שלזו כבר ניסיון של עשרות שנים ואין סוף הוכחות להצלחות אצל ילדים עם בעיות תקשורת מכל קשת האוטיזם. חשוב שאנשים ידעו גם על שיטה זו כדי שכל אחד יבדוק מה הוא רוצה ומה מתאים לילדו הוא. תודה. אני כותבת לאם לילד שטופל ועדין מטופל בשיטת הABA וההצלחה היא פשוט כזו שקשה לתאר. הילד לדעת המומחים הוא היום ילד רגיל ככל הילדים ומתפקד נפלא גם החברת ילדים רגילים.

13/08/2004 | 01:57 | מאת: estgd

אודה לך אם תשלחי לי את המאמר לאימייל שלי, מאד חשוב לי לקרוא אותו תודה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה