תחלופה לטיפול ברטלין

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

13/07/2004 | 22:51 | מאת: גבי בן סימון

שמי גבי בן סימון ואני בימים אלו מסיים את לימודי הנטורופתיה בקולג' צבר בירושליים. הנני תושב יבנה ובעל קליניקה לרפואה משלימה ביבנה. אני מטפל כבר למעלה מ5 שנים באנשים עם בעיות רפואיות מסוימות ובנהם גם בילדים היפראקטיבים וילדים שסובלים מחוסר קשבוריכוז. הטיפול שלי בנוי על תזונה נכונה ובריאה , תוספי מזון מיוחדים שעוברים את מחסום דם המוח.( בניהם כדורי תמצית זרעי ענבים ועוד... ) אני פונה אלכם הורים יקרים לפני שהילד אמור לקבל רטלין או מקבל כבר רטלין ניתן לשנות את המצב לטובה. אומנם צריך קצת הרבה סבלנות כי ריפוי זה תהליך וגם צריך שיתוף פעולה מלאה מצד ההורים והילד כמובן. ניתן ליצור איתי קשר בטלפון נייד: 4247664 - 054 תאמינו לי שלא תתאכזבו.

15/07/2004 | 14:04 | מאת: ד"ר עופר אמיר

ברצוני להזכירך שפורום זה לא נועד לעשית רווחים ולפרסום מקצועי. ומעבר לכך, נראה לי שמן הראוי שתמתין שתסיים את לימודיך המקצועיים, תקבל תעודה מקצועית ואז תתחיל לטפל באנשים - לא לפני כן.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה