גמגום

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

13/07/2004 | 17:00 | מאת: ישראל

שלום. אני מגמגם מגיל 7 בערך כתוצאה מנפילה חמורה ותפירת פי. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את בעית הגמגום בעזרת ניתוח כלשהו מאחר וזה איננו גמגום רגיל שבא עם הגיל. תודה

15/07/2004 | 14:02 | מאת: ד"ר עופר אמיר

שלום לך, שכחת לציין בן כמה אתה היום, ואילו טיפולים ניסית לעבור עד כה. על סמך המידע שנתת, אין לי אפשרות לענות על שאלתך. חשוב לדעת האם נבדקת ע"י נוירולוג וכמובן, האם נבדקת ע"י קלינאי תקשורת העוסק בתחום הגמגום. אם כן, מה היו תשובותיהם? אנא ענה על שאלות אלה, ואני אנסה לענות על שאלתך

18/07/2004 | 17:59 | מאת: ישראל

שלום, היום אני בן 16. ניסית בעבר קלינאית תקשורת אך זה לא הצליח. זה ממש מפריע לי בחיים ואני ממש מתעצבן בגלל זה. בתודה, ישראל (שם בדוי)

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה