מחפשת קלנאית תקשורת ומרפה בעיסוק מאיזור פרדס-חנה,ח

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/07/2004 | 16:57 | מאת: ש.ג

אשמח לקבל שמות של קלנאיות תקשורת ומרפאות בעיסוק לבני בן ה-5 תודה........

05/07/2004 | 08:25 | מאת: ד"ר עופר אמיר

במקום להציג פניה בפורום זה, אני מציע לך ולאחרים המחפשים קלינאי תקשורת מוסמכים ומיומנים לפנות לאגודת קלינאי התקשורת הישראלית ולבקש שמות של אנשי מקצוע בקרבת מקום מגורייך. ניתן לפנות לאגודה בטלפון 03-9217815 או להכנס לאתר האגודה בכתובת: www.ishla.org.il בהצלחה

06/02/2006 | 09:58 | מאת: גלית

יש לי ילד בין שלוש וחצי הדיבור אצלי לא ברור ממלמל יותר אני כאמא מבינה אותו יותר אבל בכל זאת יש פעמיים שקשה לי אין לו אוצר מילים גדול ובתקופה האחרונה כשאני לא מבינה זה מכניס אותו ללחץ ועצבים.

31/05/2006 | 11:21 | מאת: שני

אבחנו אצל בני השבוע בטיפת חלב שהוא מבטא על פי רוב רק סופי מילים וכמו כן אין הוא משתמש בהטיות פועל במרבית המקרים. הילד בן 2.5 .אשמח לקבל תרגילים ,שנוכל לבצע בבית עד שיהיה לנו מפגש עם קלנאית תקשורת. מספר נתונים על הילד : הילד גדל בבית בספטמבר ילך לגן בפעם הראשונה. התפתחות המוטורית שלו הגסה והעדינה בסדר גמור (בזמן) אין לא בעיה של נגיעה במרקמים שונים (חול ,בצק וכדומה) מגיל מאד צעיר אנחנו מקריאים לו ספרים בין 5 שמונה פעמים ביום והוא מדקלם את רוב הקלסיקות ומשתמש בהם במשחקים שלו. מבחינת מזון הוא עדין מעדיף שתית תמ"ל בקבוק על פני ארוחה ממשית ,אוכל ממש כמו ציפור (ענין תורשתי) התחיל לדבר מעבר לאבא ואמא ומילים ספורות בגיל 1.9 בחודשים האחרונים יש קפיצת מדרגה ממשית הוא מרכיב משפטים של למעלה מ3 מילים ,וגם יותר שר את כל השירים ששרנו לו מגיל 0 . יש לו סבלנות רבה ,שלא אופינית לגילו . ( שעות מרכיב פזאלים, משחק בקוביות וצייר וכדומה ) יתכן שזה ענין של זמן אבלכמו שאחות טיפת חלב אומרת הפער כרגע הוא קטן ,ולכן אפשר לצמצם אותו כך שהוא שדבריו יהיו ברורים יותר לכל ולאיווצר אצלו תסכול עם כניסתו לגן. תודה רבה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה