מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

27/06/2004 | 18:24 | מאת: חסוי

שלום !!!!!! יש לי שאלה אני מרכיב מכשיר שמיעה קטן ומינימלי בתוך האוזן אני מרכיב כ-3 שנים כאשר המכשיר זמן רב באוזן אני מרגיש גרוד חזק בעור בתחילה האוזן כ"כ בקיץ שהמכשיר זמן רב באוזן האוזן מזיעה והמכשיר מתנתק מה עושים? תודה

01/07/2004 | 09:56 | מאת: ד"ר עופר אמיר

הגירוי והתקלה יכולים לנבוע מסיבות שונות, כאשר הסיבה הסבירה ביותר היא פשוט...זיעה. אני מציע לך לפנות לסוכן מכשירי השמיעה שממנו רכשת את המכשיר, או לקלינאי התקשורת שהפנה אותך לרכישת המכשיר ולבחון איתם את האפשרויות. יתכן שניתן להוסיף תעלת איוורור (vent) למכשיר, אשר תקל באופן משמעותי על הבעיה. בהצלחה

26/09/2004 | 16:43 | מאת: ענת

שלום רב! יש לי ירידה בשמיעה בשתי האזניים, ואני מרכיבה מכשיר שמיעה. מאחר והבעיה זהה בשתי האזניים - נאמר לי מאז ומתמיד כי עלי להרכיב מכשיר באוזן השנייה. בימים אלו אני מבקרת במכוני שמיעה שונים ובכל מכון אני מקבלת המלצות שונות. מן הסתם לכל אחד מהמכונים יש אינטרס למכור לי מכשיר שמיעה. האם אין איזושהיא אפשרות לקבל אינפורמציה לגבי התאמת ממכשיר, לגבי סוג, חברה וכו' ממישהו (אודיולוג) שאין לו אינטרס למכור לי? מדובר בסכומים גבוהים ואין ברצוני לרכוש משהו שאחר כך יתברר לי שכלל אין לי צורך בו - או להפך - משהו שאינו מספיק טוב.הייתי רוצה לדעת אם חברה מסויימת המייצרת מכשירי שמיעה אכן טוב או לא. כמו כן הייתי רוצה לדעת מהו מס' הערוצים המומלץ שיהיה לי במכשיר, לפי הירידה שלי.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה