דיבור לא תקין

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/06/2004 | 16:44 | מאת: רוני

אני בחור בן 32 ומגיל 13-14 בעקבות מעבר דירה של הורי והחלפת בית ספר התחלתי לדבר כך שאני בולע את המילים ולא מבטא את כולן. הדיבור שלי מהיר ולא מובן, בשנים האחרונות אני מנסה להיות יותר מודע לצורת הדיבור שלי וכך אני מצליח לדבר יותר לאט וברור. איך אני יכול להגיע כך שאוכל לדבר ברור תמיד ולבטא את כך המילים נכון ? דבר זה גם יביא להגדלת ביטחוני העצמי !

פנה לקלינאי תקשורת והקדש זמן, מאמץ ורצון בשימוש בטכניקות שתלמד ניתן למצוא קלינאי באתר של קלינאי התקשורתwww.ishla.org.il

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה