דיספרקסיה מילולית/ורבלית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

21/05/2004 | 18:07 | מאת: לילי

שלום רב, אני סטודנטית לחינוך מיוחד ומחפשת חומר בנושא דרכי טיפול בדיספרקסיה מילולית (חומר בעברית) האם תוכלי להפנות אותי לספרים בתחום? (לא מצאתי אתרים בעברית). תודה מראש.

לדעתי אין חומר בעברית. תוכלי לחפש בין העבודות הסמינריוניות של סטודנטיפ להפרעות בתקשורת ובחוברות ד"ש שיוצאות ביוזמת אגודת קלינאי התקשורת ונמצאות במרבית הסיפריות ךחינוך, בארץ. הם כתובוץ בעברית ונוגעת כל פעם בנושא אחר... יש יוברת בנודעת להיגוי, מלפני מספר שנים ועוד חוברת בנושא של פונולוגיה. בים חמישי, ה- 27 במאי יש יום עיון בתל השומר, בנושא זה CDC בילדים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה