ילד בן 3 .

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/05/2004 | 10:12 | מאת: אילנית

שלום, בני יהיה עוד חודש בן שלוש, כל הזמן היה יוצא לו המון רוק , כיום עדיין מרייר לא בצורה קשה כמו שהיה אבל בעיקר כאשר אוכל. חוץ מזה הוא מדבר בשין. האם יש צורך לפנות לקלינאית תקשורת או שזה עובר בגיל כלשהוא. תודה אילנית.

האם הוא נושם טוב? נוכר בלילה או יש לו נשימה כבדה? האם יש לו מוצץ? הרבה שאלות מתעוררות לפני שאוכל להשיב. מבחינת ה שין, אין שוב דחיפות. לנושא הריור צריך להחלית להקדיש לזה מידע ומחשבה או ש"יהי בסדר", אי אפשר לדעת לפי המידע שמסרת.

05/05/2004 | 11:31 | מאת: אילנית.

קודם, תודה על התשובה אבל אני מבקשת לשאול האם בגלל הריור צריך לפנות לקלינאית תקשורת? לילד אין בעיות נשימה והוא לא נוחר, משתמש במוצץ בשעת שינה בעיקר -לפעמים גם ביום. תודה אילנית.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה