התפתחות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/05/2004 | 22:16 | מאת: אמא

בתי,בן 11 שבועות,עוד לא מחייכת. התחילה לעקוב בגיל 9.5 שבועות,ועכשיו עוברת את קו האמצע במבטה.(עד אז לא עקבה בכלל,גם לא יצרה קשר עין) מתחילה להושיט ידיים לעבר חפץ. (לוקח לה הרבה זמן,אבל בסוף עושה את זה.) ניראה לנו חשוד הקטע של החיוך, ושל יצירת הקשר-עין,אז החלטנו ללכת לרופא התפתחותי. הפגישה בעוד מספר ימים,ורצינו לדעת, לאור הנתונים הנ"ל, אם יש משהו מיוחד שאנו צריכים לשאול,או לבקש לשים עליו את הדגש בבדיקה. והכי חשוב: במידה ויגידו לנו שזה בסדר שהיא עדיין לא עושה את כל זה- האם זה נכון,אולהתעקש על המשך בדיקות. רוב תודות.

תשאלי את הרופא את השאלות שעולות באותו זמן ובקשי פגישת מעקב.... הדבר מקובל ומחוייב, רק מעצם דאגתך.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה