דיספרקסיה ורבלית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

24/04/2004 | 20:29 | מאת: מירב

שבוע טוב. בתאריך 20/4,שלחתי הודעה עם עידכונים, אולי לא היבחנת בה. אשמח אם תוכלי להתייחס. תודה.

תשובה בדף הקודם, בהמשך להתכתבות הקודמת.

25/04/2004 | 22:24 | מאת: מירב

תודה על התייחסותך,למרות התכתובת הארוכה. גם אנו די 'סגורים' על גן שפתי, למרות כל הביקורות אליה אנו נחשפים (מצד המכון והסביבה.) פשוט ניראה לנו שעדיף שיטפלו בזה וחסל. הפסיכולוגית אמרה שהיא תכתוב בדו"ח על ההתקדמות המצוינת שלו.ושאלתנו: האם ועדת ההשמה יכולה להטיל וטו על קבלתו לגן שפתי, בטענה שרמת הילדים אינה מתאימה לו?( ובמיוחד אם הם רואים שהמכון ממליץ על גן שפתי,בהסתייגות רבה.) תודה,כבר אמרתי?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה