אטימות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

30/12/2000 | 18:08 | מאת: S

שלום האם טינטון ובעיות שיווי משקל קשורות לאטימות גם כן? ללא שום בעיה באוזן בעיה רפואית ממשית רק בעית חירשות ?

האוזן מתקפד כמרכז לקליטה והעברת של גירויים שמיעתיים, ובתוך האוזן, באוזן הפנימית, ישנה מערכת הוסטיבולרית, האחראית לתחושת שיווי המשקל, ומידע על תנוחה עצמית של הגוף. תחושת ה"אטימות" יכולה להנבוע מכל מקום במערכת האוזן, כמו "פקק" באוזן החיצונית, שינוי בלחץ באוזן התיכונה ועד לפגיעה בעצב השמיעה. במידה והתופעה נמשכת כדי להתיעץ עם רופא אאג'.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה