ריטאלין

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

24/02/2004 | 17:06 | מאת: יונית

שלום לךבני בן 7 לקח כחצי שנה ריטאלין היה שיפור אבל לא משמעותי עם הריטאלין המורה היתה מעירה לי שהילד מפריע לא תמיד משתף פעולה לכן ביוזמתי הפסססססססקתי לו את הריטאלין לפני כשבועיים והמורה אפילו לא ראתה שינוי הרופא משפחה אמר ש 10 מג שהוא לקח מספיק לו ואי אפשר לעלות לו את המינון כיהילד שוקל 25 קג אודה לך אם תיעצי לי מה לעשות בנידון בתודה אמא מודאגת

24/02/2004 | 17:08 | מאת: יונית

24/02/2004 | 17:09 | מאת: יונית

יונית כתב/ה: > >

24/02/2004 | 17:17 | מאת: יונית

24/02/2004 | 18:14 | מאת: יונית

יונית כתב/ה: > > שלום לךבני בן 7 לקח כחצי שנה ריטאלין היה שיפור אבל לא משמעותי > עם הריטאלין המורה היתה מעירה לי שהילד מפריע לא תמיד משתף פעולה > לכן ביוזמתי הפסססססססקתי לו את הריטאלין לפני כשבועיים והמורה > אפילו לא ראתה שינוי הרופא משפחה אמר ש 10 מג שהוא לקח מספיק לו > ואי אפשר לעלות לו את המינון כיהילד שוקל 25 קג אודה לך אם תיעצי > לי מה לעשות בנידון בתודה אמא מודאגת

25/02/2004 | 17:56 | מאת: יונית

יונית כתב/ה: > > שלום לךבני בן 7 לקח כחצי שנה ריטאלין היה שיפור אבל לא משמעותי > עם הריטאלין המורה היתה מעירה לי שהילד מפריע לא תמיד משתף פעולה > לכן ביוזמתי הפסססססססקתי לו את הריטאלין לפני כשבועיים והמורה > אפילו לא ראתה שינוי הרופא משפחה אמר ש 10 מג שהוא לקח מספיק לו > ואי אפשר לעלות לו את המינון כיהילד שוקל 25 קג אודה לך אם תיעצי > לי מה לעשות בנידון בתודה אמא מודאגת

26/02/2004 | 12:34 | מאת: יונית

יונית כתב/ה: > > יונית כתב/ה: > > > > שלום לךבני בן 7 לקח כחצי שנה ריטאלין היה שיפור אבל לא משמעותי > > עם הריטאלין המורה היתה מעירה לי שהילד מפריע לא תמיד משתף פעולה > > לכן ביוזמתי הפסססססססקתי לו את הריטאלין לפני כשבועיים והמורה > > אפילו לא ראתה שינוי הרופא משפחה אמר ש 10 מג שהוא לקח מספיק לו > > ואי אפשר לעלות לו את המינון כיהילד שוקל 25 קג אודה לך אם תיעצי > > לי מה לעשות בנידון בתודה אמא מודאגת > >

יש בדיקה אוביקטיבית המעריכה את יעילות השימוש והמינון של רטלין לטיפול בהפרעות קשב. בקשי מהרופא להנותיך לעריכת הבדיקה הזאת. רק אז תידי האם בכלל ובכמה יש יעילות לרטלין

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה