דיספרקסיה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

24/02/2004 | 16:31 | מאת: סטודנטית

שלום אני סטודנטית להפרעות בתקשורת . מעונינת לדעת: 1-מובנות דיבור ירודה וטעויות לא עקביות יכולות להעיד על דיספרקסיה אבל האם בנוסף לזה יכוות גם להופיע שיבושי היגוי עקביים כמו הורדת קוליות למשל . ובמקרה כזה על מה עובדים קודם בטיפול. 2- האם יש סימנים אחרים שעוזרים לאבחן דיספרקסיה כלומר אם הילד מחליף בין ההגאים האם זה יכול להיות סימן לדיספרקסיה. 3- כאשר עובדים על דיספרקסיה האם צריך לעבוד על האטת קצב הדיבור וחלוקה להברות ולתת לילד להסתכל על הפה בלי לעבוד בצורה מובנה על הגה מסוים. תודה רבה מראש..

מצטערת לעכזב אותך, פני לאתר האגודה לקבלת יעוץ מקצועי ספציפי ובמיוחד למדריכים הקליניים המסגרת הלימודים. בברכה ואיחולי הצלחה, פרידה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה