לימודי הפרעות בתקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

19/02/2004 | 01:19 | מאת: יעל

שלום רב. שאלה קצת בעייתית אבל אני מקווה שתוכלי לענות עליה. רציתי לדעת איפה הכי כדאי ללמוד את המקצוע, או אם תרצי, מה הכי נחשב. האם תואר שני הכרחי להמשך עבודה בתחום, והאם אפשרי להגדיר את ההתמחות לעבודה עם ילדים בלבד. תודה מראש.

רמת הכניסה למקצוע בארץ הינה תואר ראשון ייחודי לקלינאי התקשורת ומתיחס לשני התחומים: אודיולוגיה וטיפול בשפה ובדיבור. עקרונות הטיפפול נלמדים לגבי עבודה עם ילדים ומבוגרים, גם יחד. שלושת התוכניות הקיימות בארץ, מצויינות!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה