לימוד הפרעות בתקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/02/2004 | 16:31 | מאת: מתעניין

שלום. אני מתעניין בלימוד קלינאות תקשורת. רציתי לשאול האם לטווח הארוך (אחרי מספר שנים של עיסוק בתחום) יש אפשרות להתקדמות והתפתחות, לעבר עיסוקים נוספים בתחום זה ?

יש תחומים רבים להתפתחות לאחר לימודי תואר הראשון ועבודה של מספר שנים, בהרבה כוונים. כמובן תלוי בהעדפות אישיות, ניתן להמשיך לתפקידי הדרכה, מחקר או פיתוח של עמצאי תשורת, משחקים. כמו כן ישנ תחום רחב של עבודה בשיקום השמיעתי ותחומים אחרים ומגוונים, ככל שתרצי.

16/02/2004 | 16:52 | מאת: מתעניין

פרידה תודה רבה. (אני מבין שבתחום זה לומדות בעיקר בנות. בכל אופן אני בן).

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה