אותיות שיניות-בהמשך להודעה מ-30/11

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/12/2003 | 11:42 | מאת: טליה-בהמשך לאותיות שיניות

פרידה, שלום! ותודה על תגובתך. בעבר נבדקתי אצל אא'ג והכל נמצא תקין לעניין השמיעה. אני גרה בירושלים וחברה בקופ"ח כללית. אם אוכל להעזר במומחה טוב יותר שלא דרך הקופה, אני מעדיפה. כי חשוב לי לקבל את האבחון הטוב ביותר. לא הבנתי כיצד עלי לפנות אליך באופן אישי. ושוב תודה טליה

תלחצי על התנונה שלי, בעמצאות העכבר ותפתח חלון עם הפרטים שלי, אשמח לקבל את פניתך. תוכלי גם לכתוב אלי ישירות, דרך אתר קלינאי התקשור, [email protected]

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה