חוסר שטף לא מילולי...

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/12/2003 | 20:19 | מאת: עופר

שלום לכולם. אני מנסה ללמוד על תופעת חוסר שטף לא אוראלי. אשמח אם אוכל לשמוע מנסיונכם האישי ו/או המקצועי על שני הנושאים הבאים: 1. חוסר שטף בקרב דוברי שפת סימנים (בדברם בש"ס, לא בדברם אוראלית). 2. מאפייני כתיבה אצל מגמגמים. תודה רבה !

10/12/2003 | 20:22 | מאת: עופר

בספרים, מאמרים או באינטרנט יתקבלו אף הם בברכה. תודה!

גמגום הינה תופעה הקורת בדיבור. יש מאפיינים לא מילוליים מעטים למדי שיכולים להופיעה באוכלוסיה הכללית ולו דוקה בקרב מגמגמים. חפש על אירגון במרחב ולמידה ותפקוד של פעילות ברצף.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה