מודעות פונולוגית+שלבי התפתחות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/12/2003 | 21:33 | מאת: סי

שלום! , אני סטודנטית לחינוך מיוחד, ואני מחפשת חומר על מודעות פונולוגית וכן על שלבי התפתחות תקינים של השפה. בעקבוד הידע הנ"ל עלי לחבר מעין מבדק לילדה בגיל 5 עם קושי שפתי-רגשי. נא עיזרו לי לארגן את החומר מכיוון שאני מבולבלת. תודה מראש.

פני לסיפריה במכון להפרעות בתקשורת בתל השומר, שם יש סיפריה של בית הספר להפרעות בתקשורת עם כל החומר, כולל עבודות סמינריוניות של תלמידים ומבחנים מוכנים. נסי גם במכללת הדסה בי-ם ובוניב' חיפה בהם פתחו תוכניות לימוד נוספים - שם אולי יש גם חומר בעברית אך לדעתי לא תמצאי עבודות.

27/05/2004 | 21:16 | מאת: לימור

שלבי התפתחות תקינה של השפה כולל האספקט הפונולוגי בספר המצויין "ילד מה הוא אומר" רום, סגל וצור הוצאת מכון מופ"ת

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה