רטלין

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/11/2003 | 13:48 | מאת: יונית

בני בן 7 לוקח ריטאלין 10 מג בתחילת השנה זה מאוד עזר לו עכשיו זה כמעט ולא משפיע מה אני עושה בתודה אמא מודאגת

תתיעצי עם הרופא המטפל. הטיפול בילדים עם ADHD חייב להיות רב תחומי, שום תרופה לבדה אינה משפרת את הקשב של הילד, חשוב לתת גם תמיכה רגשית, לימודית וחברתית על ידי צוות מקצועי מיומן. בהצלחה

01/12/2003 | 14:58 | מאת: נועה

שאלה אניאם לילד בן 6 הזקוק לרטלין באם אחד מבן ההורים חולה אפילפטי האם יש לזאתמשמעות

09/12/2003 | 16:12 | מאת: kkkkk

שלום מה ההבדל בין חוסר שטף התפתחותי לבין גמגום. תודה

18/02/2004 | 10:28 | מאת: שרה מלול

האם לקיחת רטאלין slow reliss יכול לגרום להתנפחות או לשינויים בבלוטות לימפה באזור הפנים

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה