לימודי הפרעות בתקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/11/2003 | 19:09 | מאת: אילנה

ברצוני לברר האם זה אפשרי ללמוד הפרעות בתקשורת בארה"ב ולאחר מכן לעסוק בתחום בישראל בשפה העברית. כמו כן, האם יש ביקוש למקצוע בארץ בשפה האנגלית. אשמח לקבל תשובה על שאלה זו כך שאוכל להחליט היכן ללמוד בעתיד הקרוב. תודה רבה- אילנה

לימודין בארה"ב יכשירו אותך להיות קלינאי תקשורת לאחר לימודי תואר שני ועבודה של שנה תחת הדרכה, תקבלי תעודה המעידה על יכולתך הקליני ועם זה, תוכלי לקבל הכרה במעמדך כקלינאי תקשורת, גם בארץ. יש מעט עבודה בארץ, בשפה האנגלית. בארץ ישנם שלוש תוכניות לימוד המכשירים קלינאים שיעמדו בדרישות לאחר לימודים אקדמיים בתואר ראשון ושנה של עבודה תחת הדרכה. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה