קבוצות למגמגמים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

03/11/2003 | 10:55 | מאת: סימה

שלום, אני בת 22 ומגמגמת מאז גיל 6. הגמגום מאד מקשה עליי את החיים.במיוחד בתחום החברתי.יש לי חברות אבל מאד קשה לי ליצור קשרים חברתיים חדשים.התחלתי שנה שעברה את לימודיי באוניבסיטה, ואני לומדת כמעט לבד כי אין לי במי להיעזר.כך שגם בתחום הלימודי אני נפגעת... עברתי טיפול בדיבור בעבר שמאד שיפר את הדיבור,אבל כשהתחלתי את הלימודים בשל הלחץ, הגמגום מחמיר יותר ויותר.שאלתי אם יש מישהו מהקוראים שמכיר קבוצות תמיכה באינטרנט למגמגמים.ידוע לי על אמב"י, אבל אני מעדיפה להתכתב בדוא"ל עם אנשים כמוני שמכירים את ההרגשה.אשמח לשתף בדרכי התמודדות וכו' תודה!

פני לאמבי וגם למרכז בו טופלת בעבר כדי לקבל תמחכה ןהכוונה. לעתים קבוצה שסיימה את הטיפול בגימגום מהווה גורם תומך הכי מתאים בשלבי מעבר. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה