צפייה במטפלים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

30/10/2003 | 02:57 | מאת: ענת

פרידה שלום. שמי ענת ואני מעוניינת להרשם ללימודי "קלינאות תקשורת" בשנה הבאה, אך הייתי רוצה לצפות קודם לכן בעבודת מטפלים.אשמח אם תפני אותי למטפלים שיש באפשרותם "לארח" אותי ולהסביר לי על התפקידים השונים, תודה מראש, ענת.

בהצלחה! תצפית בטיפול יערך רק לאחר הסכמת המטפלים והעקר ההורים של המטופל (במקרה של ילד) או המטופל עצמו. כתבי אלי, אישית, דרך האתר, מיסרי לי את מקום מגוריך ופרטים אישיים ואנסה לארגן לך את התצפיות באיזור מגוריך.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה