ריטלין

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/10/2003 | 13:51 | מאת: יונית

בני בן 7 לוקח ריטלין כבר חודש עם הפסקות בשל החגים שהיה בבית נכון לעכשיו הוא לוקח רצוף כבר שבוע וחצי עד עכשין הכדור מאוד עזר לו מעל למצופה עכשיו המורה מספרת שיש לו נסיגה לא מתפקד בכיתה וגם מאוד הפאטי האם יכול להיות שפתאום הכדור הפסיק לפעול הודה לך אם תעזרי לי אני מאוד מודאגת הילד לוקח ריטלין 10 מג בתודה אמא מודאגת

אם התרופה עזרה, יכול להיות שיש צורך להתאים את המינון, אך ודאי לא להפסיק. פני לרופא שהמליץ על הרטלין, דווחי לו על הידוע לך ותתיעצי איתו. רק לרופא מותר להמליץ ולווסת טיפול תרופתי

30/10/2003 | 17:59 | מאת: אלמוני

מה זה רטלין בכלל?? הוא עוזר???

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה