צילצולים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

25/10/2003 | 18:53 | מאת: אנונימוס

שמתי לב שיש לי פעם בכמה שבועות צלצולים באוזן ימין, שמופיעים בלי סיבה ונעלמים תוך 5 שניות בערך, צלצולים חלשים אבל עדיין קיימים... לא נחשפתי למקור של רעש או משהו כזה. כמו כן בחודשים האחרונים לפעמים כשאני מזנק במהירות ממצב של שכיבה לעמידה, יש לי מעין סחרחורת לכמה שניות, יותר הרגשה קלה כי הדברים לא מסתובבים אבל בכל זאת... אני מתחיל להיות ממש מודאג ולקשר בין הדברים, האם יש סיבה לדאגותיי? אני בן 18 דרך אגב

אתה מתאר תופעות שמקורן יכול להיות באוזן הפנימית, וכדאי לברר אותן. פנה לרופא אאג' וברר אצלו, הוא ודאי יפנה אותך לבדיקת שמיעה ולבירור לסחרחורת, ולאחר מכן יוכל לחוות דעתו. לאחר הבירור הוא יוכל לדעת אם זו תופעה של האוזן בלבד או האם יש שינויים כלליים, כמו שונוי בלחץ הדם או משהו מטבולי שגורם לתופעות שתארת.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה