לפרידה.

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

25/10/2003 | 02:51 | מאת: גיא

תודה רבה על התשובה. אני גר בחיפה. איפה יש קלינאית טובה בחיפה? האם את מכירה את המחלה נוירון מוטורי-als? הבנתי שבארץ יש בין 300 ל-500 חולים במחלה,האם זה נכון? ושוב תודה רבה על התשובה.

מחלה זו מוכרת למי שעובד בתחום! כנס לאתר של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il תחת הכותרת למי לפנות, חפש קלינאי העובד עם מבוגרים האיזור חיפה.

תמצא קלינאי בתחום זה דרך אתר קלינאי התקשורת www.ishla.org.il המחלה מוכרת וגם אני טפלתי בחולים אלו לפני מספר רב של שנים. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה