בעייה בדיבור...

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/10/2003 | 14:34 | מאת: רעות

שלום לך... יש לי בעייה בדיבור... לפעמים אני מדברת מהר ולא תמיד מבינים מה שאני אומרת (בעיקר אומרים "מה??").. ויש לי בעיה עם לבטא אותיות כמו צ',ש' וס'... איך אני מטפלת בבעיה הזאת???

תפני לטיפול אצל קלינאי תקשורת באיזור מגוריך. לפי הפניה נראה לי שאת מעל לגיל 9 ולכן אין ביטוח הבריאות מכסה את עלות הטיפול. תוכלי לפנות לטיפול באופן פרטי, או לחלופין לברר מה העלות של טיפול בביה"ח שיש לו מחלקה לטיפול בדיבור, לעתים שם יותר זול, אך יש המתנה יותר ארוכה. אל תזניחי את עצמך, בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה