בעיה בתקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

27/07/2003 | 03:59 | מאת: אריק סון

שלום דוקטור, יש לי בעיה בתיקשורת, לא יודע למה אבל כשאני נמצא במקומות סגורים כמו מרטפים,מקלטים,בתי קולנוע, מנסים לתקשר איתי אבל אני לא קולט כלום, יכול ליהיות שאני זקוק לאנטנה חדשה או שמה זה לא רק אצלי אלא אצל כולם

27/07/2003 | 04:02 | מאת: אורן ג'ג'

כן!!, מה עושים זה ממש מציק!!!

27/07/2003 | 04:06 | מאת: אד סל

שלום , גם לי יש בעית תקשורת דומה, כאשר אני יושב מול צ'ט במחשב בתאום נתקעות לי המילים ואני לא יכול לשלוח הודעות יותר. קורה לי גם הרבה שאני כבר יודע מה להגיד וזה לא יוצא, המסר לא נשלח, ואני מאוחזב.... אנה עזרו לי.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה