הפרעות קשב והסתגלות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/07/2003 | 21:09 | מאת: אפרת

שלום, מה זה מבחן טובה (T.O.V.O) ומה הם שלבי הבדיקה לילד בן 14? בתודה מראש, אפרת.

13/07/2003 | 08:37 | מאת: ד"ר עופר אמיר - קלינאי תקשורת

מצטער, אך איני מכיר את המבחן. מדוע אינך שואלת את איש המקצוע אשר הפנה את הילד למבחן, לגבי מהות המבחן על חלקיו?

26/07/2003 | 13:14 | מאת: רותי

בדיקת טובה הינה בדיקה הנערכת באמצעות מחשב. בבדיקה זו נבחןהילד האם יכולעמוד במטלה משעממת,ולכמה זמן. כלומר הבודק בודק אתטווח הקשב לאחר 20 דקות הילד מקבלריטלין יוצא ל20 דקות (עד שהתרופה מתחילה להשפיע) וחוזר על המטלה מחדש המטפל בודק את הנתונים של לפני ואחרי בהתאם לתוכנה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה