הפרעת קשב

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/07/2003 | 11:04 | מאת: ענת

אני מקווה שזה המקום לשאול- כיום אני בת 25, בגיל 21 עם שחרורי מהצבא אימי החליטה להפנות אותי לאיבחון adhd , שם התגלה (לאחר 21 שנים!!!) שיש לי הפרעת קשב והיפראקטיביות. טופלתי בריטלין מה שעזר לי לעבור את המבחן הפסיכומטרי ברמה גבוהה מאוד (מה שהפתיע אותי- מעולם לא הייתי טובה בלימודים), לאחר הלימודים הפסקתי את הטיפול. כיום, משהתחלתי ללמוד מקצוע, אני מנסה למצוא חומר באינטרנט על ויטמינים או תרופות חליפיות לבעיה אך אני לא מוצאת ובכלל בכל המאמרים מתייחיסים לכך שהבעיה נמצאת אצל ילדים.... אין התייחסות לבעיה אצל בוגרים. האם תוכלי לעזור לי למצוא תחליף טבעי לריטלין??? אם זה לא המקום לשאול את זה תוכלי להפנות אותי לפורום???? בתודה מראש ענת

03/07/2003 | 08:42 | מאת: ד"ר עופר אמיר - קלינאי תקשורת

שלום לך, אכן פורום זה אינו מתאים לשאלתך. נסי בפורום נוירולוגיה או פסיכיאטריה. בנוסף, מכיוון שאת שוקלת שימוש ברפואה אלטרנטיבית, כדאי שתפני גם לפורום זה על מנת לבחון אפשרויות לטיפול חלופי. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה