דאודורנט לבת 6

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/06/2003 | 14:21 | מאת: כלנית

בתי בת 6 לאחרונה שמתי לב שיש לה ריח מאוד לא נעים מאיזור בית השחי נתתי לה להשתמש בדיאודורנט שלי - סטיק יבש של ליידי סטיק וזה עזר שאלתי האם זה נכון ? האם היא לא צעירה מידי ואם כן מה ניתן לעשות

אכו ניראה שהיא צעירה מדי, אך שאלתך לא יכולה לרבל מענה בפורום זה. תפני את שאלתך לפורום דרמטולוגיה (רפואת העור) וכן לפורום רפואת ילדים או מטבוליזם (חילוף חומרים) בכל מקרה תבדקי האם היא מתקלחת ומתייבשת בצורה נכונה, האם מחליפה בגדים לפחות פעם/פעמים ביום ובגדים נקיים כל פעם? בברכה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה