בליעת רוק ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

25/12/2023 | 02:01 | מאת: בליעת רוק

היי מאז ומתמיד שאני זוכרת את עצמי אני בולעת רוק בכל הזדמנות ומרגישה שתמיד יש לי וחייבת לבלוע אחרת אני מרגישה שמצטבר לי ״מים״ בפה וזה קשה לי להתמודד עם זה בפעמים שדעתי מוסחת או שאני עושה דברים לרוב אני לא שמה לב לזה בנוסף הבליעת רוק המרובה גורמת לי לכאבי גרון וייבוש שלו פעמים רבות ונגיד עכשיו אני חולה עם כאב גרון והבליעת רוק מחמירה לי את זה ואני לא מצליחה להפסיק תודה

כולנו בולעים רוק, כליטר עד ליטר וחצי ביממה! את חולה ואולי הגרון רגיש ולכן את מודעת , כי כואב… זה חלק מהמחלה תהייה בריאה ותיגעי שזה נורמלי לבלועה את הרוק לעתים קרובות

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה